Spelbutiken i Laxå AB

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva spel- och tobaksbutik med kioskverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Spelbutiken i Laxå AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Laxå så är Spelbutiken i Laxå AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Laxå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Laxå och i Örebro län. Redan 2002-06-14 så skapades Spelbutiken i Laxå AB och företaget är har F-skattsedel Spelbutiken i Laxå AB har haft det sedan 2002-06-21.

Spelbutiken i Laxå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-05

556628-8162 är organisationsnummret för företaget som finns i Laxå.

Just nu är Spelbutiken i Laxå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Spelbutiken i Laxå AB så går det att nå dem via telefon på 0584-10069 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Spelbutiken i Laxå AB är Eriksson, Kjell Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kjell Roland som är född 1940 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .